Årets julkalender!




I morgon börjar årets julkalender "Tjuvarnas Jul". Ska bli spännande att spana in. Går på TV 7.15 och 18.45 mån-fre och på helgerna 8.45 på helgerna.

Härliga muggar!

Dessa muggar är svåra att motstå. Säsongsmuggar från Rörstrand med Pippi som bakar och Emil som har snöbollskrig. Till att förhöja vintrigt mysiga helgfrukostar!

1:a Advent


Julstämningen sprider sig i huset med dofter från julbak och mysbelysning från stakarna. Adventsstake från Rusta!


Baka till advent!

Nästa helg är det första advent och dags för att fylla huset med doft från nybakade pepparkakor och lussekatter. Här är de sötaste sakerna för de små kockarna. Barnkavel från elsas hem, julbaksbok från bokus och kockmössa från åhléns.

Julsånger!







Barnkammarboken finns nu med julsånger, given på önskelistan i år!

Glöggtider!

Mera glöggtankar är i göringen, för vem kan motstå dessa glöggmuggar från Rörstrand med namnet Goderafton. Verkligen jätte mysiga med härliga mönster!


Årets glöggmingel!

Förnärvarande är det plusgrader och solsken ute så vintern känns avlägsen men advent närmar sig med stormsteg och snart är det dags att dricka första glöggen. Handlarna har laddat sedan länge men jag håller mig strikt till traditionen att det är första advent som är glöggpremiären!
Årets glögg från blossa har smak av kaffe vilket verkar spännande. Till glöggminglet servera man ostbollar rullade i pepparkakssmul och lyssnar till årets julskiva med Sarah.


Julkalender!

Jag håller på för fullt att sy en paketkalender, ett evighetsprojekt. Hittade denna fina från Marimekko med retrokänsla och härliga färger att inspireras av. Eller om man vill göra det enkelt för sig, köpa den. Finns på designonline!

RSS 2.0