Dekorationsgranar!

Om man inte vill ha en stor gran eller gillar att inreda med granar kan man man välja en dekorationsgran. Dessa kommer från Åhlens, Stockhome och Designdirekt. Jag tycker dom är jättefina och skulle kunna tänka mig att ha någon av dem i ett fönster!

En vit jul,

Om jag hade ett vitt och stilrent hem så skulle en vit plastgran sitta klockrent. En snygg och prisvärd gran från Rusta. Nu har jag inte det så bäst hemma hos oss är en gröngran men det är inte helt fel det heller!

Julveranda!

Mysiga och inspirerande bilder tagna från Ellos. Istapparna fungerar verkligen till det gamla huset och tillsammans med granris och fällar blir det till en riktigt julig inbjudande farstubro!

Lucia tåg!

Dom här har länge och står fortfarande på önskelistan. Lisa Larssons adventsbarn att ta fram så där lagom elva nätter före jul!

Julgransfötter!

Den hetaste julgransfoten har formen av en stjärna i år. Här tillsynes samma fot men i olika prisklasser. Den första från Rusta 189kr, den röda från bolagret 249kr och tillsist från Serholt 399kr. Snygga är dom iaf!

Filmer i juletider!

Här är några av mina absoluta favorit filmer i juletider som ger den där julmys känslan. Astrids jul kan ju inte bli mer idyllisk. Fanny och Alexander likaså och deras jul har ju blivit ett begrepp (men man bör stänga av när julen är över om man vill behålla känslan av mys). Tomten är far till alla barnen är lite modernare men också härligt julig och dessutom rolig, alla från dvdon.com.

Fina burkar!

Till årets lussebak är det idé att inskaffa dessa fina burkar från IKEA.


Poppis pynt!

Årets poppis pynt får man väl säga då den dyker upp överallt. En julgranskula i form av en muffin, vilken gobit! Lanserad av Åhlens och slutsåld, men muffins överlag är ju ganska poppis just så det är inte så konstigt!

Pynt!

Mysiga julsaker att pynta med hittar man hos Pluto Produkter.

RSS 2.0